فعالیت های شرکت عمران و توسعه الیگودرز

بخش CCU و ICU
بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز

سال های دوری نبود، بیماران الیگودرزی که جهت درمان بیماری خود نیاز به مراقبت های ویژه داشتند مجبور به اعزام به شهرستان های مجاور یا شهرهای بزرگ می شدند و

علاوه تحمل رنج بیماری، رنج هزینه های گزاف دیگری را متحمل می شدند.در آن زمان بیمارستان امام جعفر صادق(ع) الیگودرز تنها یه یک تخت برای مراقبت های ویژه قلب و عروق و یک تخت برای مراقبت های ویژه عمومی مجهز بود و تجهیز بیمارستان به بخش های جداگانه مراقبت های ویژه، دغدغه مهم مردم، بیماران دردمند، مسئولین شهری و مسئولین شبکه بهداشت شهرستان، استان و دانشگاه علوم پزشکی بوده است تا اینکه به دنبال پیگیری های نماینده وقت مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیریت بیمارستان و نیز مدیریت شبکه بهداشت الیگودرز در نیمه اول سال ۸۲ با مساعدت شرکت عمران و توسعه، اعتبار لازم به منظور احداث ساختمان اختصاصی مراقبت های ویژه تأمین کرد.

بخش های CCU  و ICU بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز

از اقدامات شرکت در جهت رفاه مردم شهرستان الیگودرز می توان به احداث ساختمان برای استقرار بخش های CCU و ICU بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز اشاره کرد.

شرکت عمران و توسعه علاوه بر تأمین هزینه احداث بنا، پا را از تأمین بودجه فراتر گذاشته و به منظور تسریع در ساخت بنای مورد نظر، خود رأساً نسبت به احداث ساختمان مورد نظر بیمارستان اقدام و در کمترین زمان ممکن عملیات ساختمانی را به پایان رسانده و مراتب را در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۸۳ به مسئولان بیمارستان امام جعفرصادق (ع) الیگودرز اعلام کرده است.

اما متأسفانه از آن پس، ساختمان احداث شده تا مدت ها بلا استفاده بوده تا بالاخره به دنبال تلاش های مسئولان بهداشت و درمان شهرستان و استان و نیز مسئولان بیمارستان امام جعفر صادق(ع)، بخشCCU با ۸ تخت و ICU با ۵ تخت با سایر تجهیزات مراقبت های ویژه آماده و به ترتیب در سال های ۱۳۸۵ و ۱۳۸۶ افتتاح شد.

شرکت عمران و توسعه خرسند است که توانسته در راستای خدمت به مردم شریف شهرستان الیگودرز و اهداف خیرخواهانه، توان خود در این زمینه بکار گیرد و خدمتی دیگر به مردم این دیار ارزانی دارد و بسیار آرزومند است امکانات بیمارستان امام جعفر صادق(ع) به لحاظ کادر پزشکی و پرستاری و نیز تجهیزات درمانی، به گونه ای ارتقاء یابد که شهروندان الیگودرز و روستاهای پر تعداد آن، نیاز به عزیمت به سایر شهرستان ها را که دارای امکانات بیشتری هستند احساس نکنند. 

عمران شهری الیگودرز
شرکت عمران و توسعه اتحاد الیگودرز

شرکت عمران و توسعه در راستای اهداف اولیه تأسیس خود و توجه ویژه به نیازهای مردم الیگودرز، عمران شهری را نیز در اولویت فعالیت های خود قرار داده و در این راستا از هیچ کوششی جهت رفع کاستی های شهرستان با توجه درخواست های صورت گرفته دریغ نکرده است .

فعالیت های شرکت عمران و توسعه الیگودرز

از جمله این اقدامات می توان به تاًمین بودجه خریداری یک دستگاه لودر هپکو L90 ، یک دستگاه ماشین جاروب خیابانی و یک دستگاه آمبولانس برای شهرداری الیگودرز اشاره کرد که البته وجه پرداخت شده به تدریج از سوی شهرداری به شرکت مسترد شده است.

همچنین در سال ۸۲ در قالب تفاهم نامه ای با شهرداری و به منظور ساماندهی ورودی شرقی شهر، بخشی از هزینه احداث یک بلوار ۲ کیلومتری در حد فاصل ساختمان محل استقرار فرمانداری تا میدان بختیاری، منوط به اینکه بلوار احداثی به نام “شرکت عمران و توسعه” نامگذاری شود، پرداخت گردید. هرچند شهرداری، علی رغم وجود تفاهم نامه و ایفای تعهدات از سوی این شرکت عمران و توسعه، به تعهد خود عمل نکرد. اما با استقبال شرکت، بلوار یادشده به نام شهید گرانقدر “رضا روشنی” نامگذاری، افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفته است. 

دبستان عمران و توسعه
دبستان عمران و توسعه شهرستان الیگودرز

بر اساس این اهداف پس از تهیه یک قطعه زمین به مساحت ۱۵۶۲مترمربع در یک نقطه مناسب در موقعیت جغرافیایی شهرک جوان و احداث یک باب دبستان با زیر بنای ۴۳۲ مترمربع دارای ۶ کلاس درس، دفتر مدیریت و استراحت آموزگاران ، کتابخانه، سرویس بهداشتی استاندارد، زمین ورزش و همچنین مجهز به سیستم گرمایش و سرمایش و تمامی آنچه که از ضروریات یک دبستان هست، ساخته و افتتاح شد.

در کنار محرومیت های بسیار شهرک جوان، از دیگر دلایل انتخاب شهرک جوان به منظور ساخت دبستان عمران وتوسعه، فاصله طولانی مدارس شهر با این شهرک و مهمتر از این، لزوم عبور دانش آموزان دوره ابتدائی از جاده پر تردد کمربندی شهر و احتمال وقوع تصادف با خودروهای عبوری در این مسیر با توجه به تجارب و اتفاقات تلخ رخ داده در گذشته برای رفتن به مدرسه می باشد.

گفتنی که در پرتو آموزش های قوی کادر آموزشی و نیز استعداد بسیار خوب دانش آموزان این مدرسه طی سالیان سپری شده از تأسیس این مدرسه همواره تعدادی از دانش آموزان دبستان عمران و توسعه موفق به قبولی در مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی شده و برخی نیز حائز رتبه های برتر علمی و آموزشی و پرورشی در سطح شهرستان شدند.

با این که پیشتر از این نیز به مناسبت های مختلف از اهتمام وی‍ژه آموزش و پرورش الیگودرز برای انتخاب و اعزام کادر آموزشی دبستان شرکت عمران و توسعه سپاسگزاری شده است، این شرکت همچنان تلاش خواهد کرد همچون گذشته، همراه و همگام با نیکوکاران شهرستان، در مناسبت های مختلف مانند روز دانش آموز، روز معلم و اعیاد ملی مذهبی در خدمت دبستان عمران و توسعه و دیگر مدارس دولتی و نیازمند شهرستان باشد.

جا دارد ضمن تشکر از معلمان و اساتید ارجمند کشورمان و بخصوص شهرستان الیگودرز، بار دیگر از کادر آموزشی دبستان عمران و توسعه که همچنان با انر‍ژی مضاعف به آموزش و پرورش فرزندانمان اهتمام دارند، سپاسگزاری کنیم و دعا کنیم که خدای سبحان پاسخگوی زحمات بی دریغ این عزیزان باشد و امید آن داریم آمار ورودی از دبستان عمران و توسعه به مراکز خاص برتر دوره های بالاتر از افزایش چشمگیری برخوردار شود.

مروری بر تاریخچه تأسیس و توسعه “مدرسه عمران و توسعه”

از آنجائیکه ساکنان حاشیه شمالی شهر الیگودرز عمومأ اقشار مستضعف به معنای واقعی بودند و فرزندان این اهالی شریف شهر ناگزیر بودند برای حضور در مدارس شهر، روزی دوبار از جاده کمربندی مسیر اصفهان به خوزستان عبور کنند که بسیار خطرناک بود و حوادث بسیار تلخی در حافظه اهالی شهر رقم زد. در نخستین سال فعالیت شرکت عمران و توسعه، یعنی سال ۱۳۸۰، زنده یاد دکتر احمدی که در آن هنگام نماینده مردم در سومین مجلس شورای اسلامی بودند توصیه کردند که با مشارکت شرکت مدرسه ای در آن قسمت شهر ساخته و به آموزش و پرورش شهرستان اهدا شود تا نیاز نباشد دانش آموزان از آن جاده پرخطر عبور کنند.

تاریخچه مدرسه عمران و توسعه

آن مدرسه ساخته شد و به آموزش و پرورش اهدا گردید و با عنایت خداوند تبارک و تعالی طی این سالها همواره مورد پشتیبانی مالی شرکت بوده و هست.

در گذر زمان مواردی چون افزایش جمعیت در مناطق عقیل آباد و شهرک جوان و نیز تغیرات ایجادشده در نظام آموزشی کشور موجب شد تا توسعه مدرسه به پیشنهاد اداره تجهیز و نوسازی مدارس در دستور کار شرکت قرار گیرد. عملیات اجرایی گسترش فضای آموزشی مدرسه با احداث یک طبقه و همچنین ایجاد ساختمان سرایداری از تیرماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد و در نهایت با هزینه ای معادل ۱۲ میلیارد ریال در تاریخ ۱۹/۰۳/۱۴۰۰ به بهره برداری رسید.

مقامات شهر و استان و نیز مسئولان شرکت در مراسم افتتاحیه حضور داشتند انشاالله خداوند تبارک و تعالی خود زحمات دست اندرکاران این امر خیر و بخصوص سهامداران گرامی شرکت را پاس خواهد داشت و اجر و ثواب این کار را نصیب آنها و روح زنده یاد دکتر احمدی گرداند.